Topmenu

Over ons

Debo bvba, uw vertrouwen waard!

Afgestudeerd als jurist ben ik sinds 01/03/1993 werkzaam in het verzekeringskantoor “NV zakenkantoor Bogaerts” te Meise. Dit in Meise door dhr Georges Bogaerts groot gemaakte verzekeringskantoor wou in 1996 zijn horizon verruimen, waardoor ik toen samen met en onder impuls van mijn leermeester een “bankafdeling” opstartte: Debo bvba  (een samenraapsel van De Baeck – Bogaerts) werd geboren.

We begonnen van 0 (!) en groeiden gestaag. In 2000 kregen we de opportuniteit een bestaande HBK-Spaarbank-portefeuille te St-Jozef op te kopen. Ons bank- en verzekeringskantoor te Londerzeel St-Jozef werd op 01/07/2000 boven de doopvont gehouden. Zowel in Meise als in Londerzeel St-Jozef kenden we een mooie groei. Van eenvoudige spaarbank evolueerde Debo bvba naar een “ grotere “ bank, en ook de verzekeringsactiviteiten (in Meise via het zakenkantoor Bogaerts) werden constant uitgebreid. In 2009 overleed mijn grote voorbeeld, dhr. Bogaerts, maar ik hield eraan om de naam van het kantoor te behouden. Ik ben hem enorm dankbaar voor de kansen die ik via hem gekregen heb. Naar zijn voorbeeld, doe ik mijn uiterste best om elke klant de service te geven waar hij recht op heeft, en probeer ik de harde, financiële wereld te combineren met een vriendelijk en hartelijk contact met mijn klanten. Op die manier blijft wat ik doe zinvol, en gaat het niet alleen om de centen.

Voor alle bankproducten werkten wij samen met Recordbank. Recordbank was een relatief jong speler op de financiële markt, maar dan wel eentje die kon putten uit tientallen jaren ervaring in bankieren, beleggen en financieren. Begin mei 2018 werd Recordbank geïntegreerd in de ING-structuur, waardoor het bankverhaal voor ons kantoor ten einde kwam.  Sinds mei 2018 houden wij ons bijgevolg uitsluitend nog bezig met verzekeringen, leningen en beleggingen. Wij zijn een onafhankelijke makelaar. Alle belangrijke maatschappijen onder één dak biedt ons de mogelijkheid u steeds het beste product voor te stellen. Een persoonlijke aanpak is dan ook prioritair voor ons.

 

Onze troeven:

Debo bvba is niet enkel een verzekeringskantoor, het is eveneens een adviesbureau waar iedereen terecht kan voor een objectieve kijk op de zaken. We maken tijd voor u vrij, bespreken graag uw noodzaken en werken samen met u aan een oplossing. Het “papieren” beroep van verzekeringsmakelaar krijgt hierdoor een zinvollere betekenis. Het gaat immers niet alleen om uw centen, maar om het oplossen van uw vragen.

Naast goede producten en een uitstekende prijs doen wij ons uiterste best om elke klant de service te geven waar hij recht op heeft, en proberen we de financiële wereld te combineren met een vriendelijk en hartelijk contact met onze klanten.

DEBO bvba tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan elektronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

  • vrijblijvend advies,
  • checkup van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.

 

Patrick De Baeck

Zaakvoerder – verzekerings- en kredietmakelaar